Prenumerera

Här beställer du Skånes Taltidning och/eller inläst samhällsinformation, båda är helt gratis. För din säkerhet hör vi av oss till dig innan du får din första tidning, för att kolla att uppgifterna stämmer.

När du beställer Skånes Taltidning väljer du hur du vill läsa tidningen.
  • Väljer du att vara e-prenumerant får du ett nyhetsbrev via e-post varje torsdag när vi har uppdaterat hemsidan. Sedan laddar du själv hem tidningen via webben – med hjälp av smidiga direktlänkar – eller via appen Podcaster.
  • Väljer du daisy får du hela tidningen på en cd-skiva i daisyformat hemskickad till brevlådan varje vecka.
  • Väljer du cd får du en 80 minuters vanlig musik-cd hemskickad med posten i brevlådan varje vecka.
  • Om du har en internetuppkopplad Daisyspelare, kan du få tidningen direkt till spelaren, via MTM:s digitala distribution. Väljer du detta, kommer MTM att kontakta dig för mer information.
Du kan när som helst byta mellan prenumerationsformerna. Vill du göra det, hör du av dig till oss.

Inläst samhällsinformation är broschyrer eller tidningar som din kommun eller Region Skåne ger ut som ljud-cd. Vi skickar automatiskt den information som berör dig. Du behöver inte vara prenumerant på Skånes Taltidning för att få inläst samhällsinformation.
Vill du veta mer om innehållet i tidningen och om oss? Titta på sidan ”Vad är Skånes Taltidning?”
Lyssna också på vår informationsbroschyr.

Varför prenumerera när allt ändå ligger på nätet?

Vi har valt att ha vår hemsida öppen utan lösenord, men vill gärna att du blir e-prenumerant hos oss om du tänker läsa tidningen via nätet eller i appen Podcaster. Fördelen är att du får nyhetsbrevet varje torsdag som påminnelse, med direktlänkar till senaste numret. Du får också vara med i våra tävlingar och du kan prenumerera på vårt nöjesmejl. Allt detta är bara för prenumeranter.
Genom att kryssa i rutan nedan ger du ditt samtycke till att bli prenumerant. När du prenumererar på Skånes Taltidning lagrar vi dina uppgifter för att kunna skicka tidningen till dig på det sätt du vill. Men bara så länge du själv vill. Vi delar inte med oss av uppgifterna. Enda undantaget är om du vill lyssna via MTM:s system, då måste MTM få tillgång till uppgifterna. Du kan när som helst kontakta oss för att ändra eller avsluta din prenumeration.
Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Fyll i dina uppgifter här nedan. Tack för din beställning!

Om du använder skärmläsare på en dator kan du använda tab för att flytta mellan fälten i formuläret. Använd pil upp och pil ner för att välja mellan prenumerationsformer.
Har du problem med formuläret går det lika bra att ringa oss på 040-673 09 70.

Fält märkta med * är obligatoriska.