Prenumerera – på podcast eller cd – gamla

Här beställer du Skånes Taltidning och/eller inläst samhällsinformation, båda är helt gratis. För din säkerhet hör vi av oss till dig innan du får din första tidning, för att kolla att uppgifterna stämmer.

När du beställer Skånes Taltidning väljer du hur du vill läsa tidningen.
• Väljer du att vara e-prenumerant får du ett nyhetsbrev via e-post varje torsdag när vi har uppdaterat hemsidan. Sedan laddar du själv hem tidningen via webben – med hjälp av smidiga direktlänkar – eller via appen Podcaster.
• Väljer du cd får du en 80 minuters vanlig musik-cd hemskickad med posten i brevlådan varje fredag.
Du kan när som helst byta mellan prenumerationsformerna. Vill du göra det, hör du av dig till oss.

Inläst samhällsinformation är broschyrer eller tidningar som din kommun eller Region Skåne ger ut som ljud-cd. Vi skickar automatiskt den information som berör dig. Du behöver inte vara prenumerant på Skånes Taltidning för att få inläst samhällsinformation.

Vill du veta mer om innehållet i tidningen och om oss? Titta på sidan ”Vad är Skånes Taltidning?”
Lyssna också på vår informationsbroschyr.

Varför prenumerera när allt ändå ligger på nätet?

Vi har valt att ha vår hemsida öppen utan lösenord, men vill gärna att du blir e-prenumerant hos oss om du tänker läsa tidningen via nätet eller i appen Podcaster. Fördelen att du får nyhetsbrevet varje torsdag som gör att du inte glömmer bort att gå in och läsa, du får också vara med i våra tävlingar och du kan prenumerera på vårt nöjesmejl. Allt detta är bara för prenumeranter.

Fyll i dina uppgifter här nedan. Tack för din beställning!

Efter att du klickat på Skicka-knappen får du en bekräftelse, och kan se vilka uppgifter du har fyllt i.