Välkommen till Skånes Taltidnings blivande hemsida! Det här är en byggarbetsplats där vi just nu provar oss fram efterhand hur den nya hemsidan ska vara uppbyggd. Högerspalten som du hittar på alla andra sidor utom just här på förstasidan, kommer också att finnas på förstasidan framöver.

Vi tar gärna emot dina synpunkter. Är typsnittet okej? Det här heter Ubuntu. Borde vi ha andra färger på länkarna? Funkar det att inte ha någon vänsterspalt? Är det något som saknas, eller något vi verkligen borde passa på att ändra? Maila dina synpunkter på den här sidan till webbredaktören Helena Frank eller ring henne på 040-611 10 20. Välkommen med dina tankar!

Ordinarie hemsida kommer inte att försvinna förrän strukturen är färdigbyggd här på den nya sidan. Du hittar ordinarie hemsida på www.skanestaltidning.se

16-2018, 20 april

Ur innehållet: ► Majoritet för att handikappersättningen ska bli kvar. ► Sondmatning ger rätt till LSS-assistans enligt vägledande dom. ► Kavaj i linne och grönt är inne i vårens herrmode. ► Mörka vatten och mirakel i månadens talbokstips.

15-2018, 13 april

Ur innehållet:

► Behåll handikappersättningen föreslår Alliansen.
► Socialdemokraterna vill avskaffa ögonvårdval i Skåne.
► Både ris och ros till skånsk färdtjänst i undersökning.
► Dammodet går våren till mötes i pyjamas. Fortsätt läsa 15-2018, 13 april

14-2018, 6 april

Ur innehållet:

► Forskning i Lund viktigt steg på vägen mot ny näthinnebehandling.
► Taxi Kävlinge utslaget i hemkommunens färdtjänstupphandling.
► Seende teknikstudenter på LTH lär av synskadade.
► Långt till svenska medaljer när goalboll-VM i Malmö rycker närmare.
Fortsätt läsa 14-2018, 6 april

13-2018, 29 mars

Ur innehållet: ► Stamcellstransplantation gav makulapatienter bättre syn. ► Socialministern om handikappersättningen: “Det ska vara lika för alla”. ► Malmö värd för stor landslagsturnering i goalboll. ► Testpiloter sökes för tillgängligare kontorsjobb.