Välkommen till Skånes Taltidnings blivande hemsida! Det här är en byggarbetsplats där vi just nu provar oss fram efterhand hur den nya hemsidan ska vara uppbyggd. Högerspalten som du hittar på alla andra sidor utom just här på förstasidan, kommer också att finnas på förstasidan framöver.

Vi tar gärna emot dina synpunkter. Är typsnittet okej? Det här heter Ubuntu. Borde vi ha andra färger på länkarna? Funkar det att inte ha någon vänsterspalt? Är det något som saknas, eller något vi verkligen borde passa på att ändra? Maila dina synpunkter på den här sidan till webbredaktören Helena Frank eller ring henne på 040-611 10 20. Välkommen med dina tankar!

Ordinarie hemsida kommer inte att försvinna förrän strukturen är färdigbyggd här på den nya sidan. Du hittar ordinarie hemsida på www.skanestaltidning.se

25-2018, 21 juni

Ur innehållet:

► Ögondroppar mot grön starr slut hos leverantören.
► Arlövsbo till riksstyrelsen för Unga med Synnedsättning.
► Mångsysslande medieprofil är Månadens ansikte.
► Vad vet du om Skånes största sångfågel? Fortsätt läsa 25-2018, 21 juni

24-2018, 15 juni

Ur innehållet: ► Handikappersättningen blir kvar men med nytt namn. ► Oppositionen glad över att schablonersättningen behålls. ► Inga svenska medaljer när VM i goalboll avgjordes i Malmö. ► Björnkokning och rara växter i månadens talbokstips.

23-2018, 8 juni

Ur innehållet:

► Höganäs kommun stäms för diskriminering i färdtjänsten.
► Dramatiskt för Sverige i goalboll-VM.
► Mycket syntolkat under Sommarscen Malmö.
► Lockande chokladmousse i kokboken.
Fortsätt läsa 23-2018, 8 juni

22-2018, 1 juni

Ur innehållet: ► Han paddlade över Öresund för att visa att dövblinda kan. ► Herrlandslaget toppar formen inför goalboll-VM i Malmö. ► Appen Seeing AI är många synhjälpmedel i ett. ► Synskadad formel 1-fantast åkte med på hisnande tur.