Kokboken – Hur vet du när det är klart?

”Hur vet du när det är klart?” är Skånes Taltidnings matlagningsserie. Här hittar du länkar till alla reportagen. Smaklig spis och lycka till i köket!

Fiskgratäng – reportaget, med Mona Olsson, tid 18.20.
Fiskgratäng – receptet, tid 4.01. Från nummer 6-2012.

Lasagne – reportaget, med Helena Lindell, tid 17.21
Lasagne – receptet, tid 3.58. Från nummer 10-2012.

Kroppkakor – reportaget, med Britten Hovmalm, tid 15.32
Kroppkakor – receptet, tid 4.21. Från nummer 12-2012.

Gulasch – reportaget, med Maj-Lis Sköldekrans, tid 18.57
Gulasch – receptet, tid 3.11. Från nummer 19-2012.Spenat som barnen gillar – ugnsbakad lax med spenatpestotäcke. Tid 2.13, från nummer 20-2012.

Grahamsbullar – reportaget med Cecilia Linderoth, tid 18.50
Grahamsbullar – receptet, tid 4.27. Från nummer 22-2012.

Stekt torsk – reportaget med Ann Margret Andersson, tid 18.04.
Stekt torsk – receptet, tid 1.50. Från nummer 29-2012.

Panerad skinkschnitzel – reportaget med Katja Rajala, tid 19.20
Panerad skinkschnitzel – receptet, tid 2.20. Från nummer 43-2012.

Squashsoppa – reportaget med Judith Sjöstedt, tid 18.23
Squashsoppa – receptet, tid 2.37. Från nummer 47-2012.

Skånsk äggakaka – reportaget med Knut Thorstensson, tid 18.06
Skånsk äggakaka – receptet, tid 3.13. Från nummer 12-2013.

Knäckebröd för alla – reportaget med Harriet Brandt. Tid 19.02
Knäckebröd för alla – receptet, tid 3.04. Från nummer 29-2014.

Janssons frestelse – reportaget med Lars-Göran Nilsson. Tid 16.46
Från nummer 21-2016.

Sommarsmoothie – reportaget med Gunilla Nilsson. Tid 9.09
Från nummer 27-2016.

Vegetarisk köttfärssås- reportaget med Gunilla Nilsson och receptet. Tid 15.27 Från nummer 43-2016.

Ugnstorsk med chilisås, dill och grädde – reportaget med Britt Persson och receptet. Tid 18.19
Från nummer 41 – 2017.